X Marks the Scot - An on-line community of kilt wearers.

   X Marks Partners - (Go to the Partners Dedicated Forums )
USA Kilts website Freedom Kilts website Scotweb websiten Burnetts and Struth website Celtic Croft website
Xmarks advertising information Celtic Corner website Xmarks advertising information Houston Kiltmakers Xmarks advertising information

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    7th June 14
    Location
    Long Island, NY - via Chicago, IL, USA
    Posts
    245
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Search Function Not Working?

    I was trying to research something today and noticed that our "search" feature is not working.

    Whether I type in the search box and hit the eyeglass, or click on "advanced search," I get the same message:

    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 0

    Are others seeing the same? Is there something I am doing incorrectly, or someone that we need to reach out to?

    Rob

  2. #2
    Join Date
    6th July 07
    Location
    The Highlands,Scotland.
    Posts
    14,553
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I appear to get the same thing.
    " Rules are for the guidance of wise men and the adherence of idle minds and minor tyrants". Field Marshal Lord Slim.

  3. #3
    Join Date
    22nd March 07
    Location
    In Doors
    Posts
    887
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works for me.

    Frank
    Drink to the fame of it -- The Tartan!
    Murdoch Maclean

  4. #4
    Join Date
    24th September 04
    Location
    Victoria, BC Canada 48 25' 47.31"N 123 20' 4.59" W
    Posts
    4,076
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    From what I understand from our hosting company, this error appears to be a function of the individual browser settings and your internet connection to your ISP.
    Steve Ashton
    Forum Owner

  5. #5
    Join Date
    18th October 09
    Location
    Orange County California
    Posts
    9,172
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I get it too.

    It would be quite a coincidence for all of us, worldwide, to change our personal settings the same way at the same time.

    To be clear, the "search" function works fine.

    It's the "advanced search" function which gets the error code.

    Obviously my settings and internet connection are the same with both.
    Last edited by OC Richard; 4th June 21 at 04:07 AM.
    Proud Mountaineer from the Highlands of West Virginia; son of the Revolution and Civil War; first Europeans on the Guyandotte

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0